redakce Prima FRESH

Těstoviny s omáčkou z jedné pánve podle Marthy Stewart

Moje hodnocení
10x

Sama autorka tohoto receptu Martha Stewart ho označila za trochu divný – neměla tím ovšem na mysli výsledek, ale způsob přípravy. Suché těstoviny a pár dalších přísad se spolu prostě uvaří ve velké pánvi – a hotovo.

4 porce
30 minut
americká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Do velké pánve s vyššími rovnými stěnami nebo plochého kastrolu rozmístěte těstoviny a všechny další přísady. Zalijte vodou a uveďte do varu.
  2. Zprudka vařte za promíchávání a prohazování kleštěmi 9 minut, až se voda téměř odvaří a těstoviny budou al dente.
  3. Kleštěmi rozdělte na talíře, podle chuti ještě osolte a opepřete, navrch natrhejte pár lístků bazalky, zakapejte olivovým olejem a postrouhejte parmazánem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty