Najděte si recept
Na co máte chuť?

Selské brambory s jogurtovým dipem
Není nad dobře upečené brambory. Výtečná příloha k masu nebo samostatná chuťovka, kterou nadchnete malé dítě i gurmána. Křupavá struktura jde v dokonalém souladu se svěžím jogurtovým dipem.
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
Dip:
- bílý jogurt 200 g
- dobrá nálada – směs květů a koření (sonnentor) 1/2 lžičky
- 12bylinná sůl (Sonnentor) 1/2 lžičky
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Brambory omyjte, nakrájejte na čtvrtky a promíchejte s olejem.
- Plech vystelte pečicím papírem, rozprostřete na něj brambory a dejte péct do předehřáté trouby na 200˚C na cca 25-30 minut.
- Krátce před dopečením posypte selským kořením a středomořskou solí.
- Jogurt smíchejte s kořením Dobrá nálada a 12bylinnou solí a servírujte s brambory.
Celý svět u vás v kuchyni
Moderní kuchyně holduje rychlé přípravě a lehkým a zdravým pokrmům. No a jaké by to bylo vaření bez použití vybraného koření. „S Kořením kolem světa“ od SONNENTORU jsou teplý oběd či večeře připraveny raz dva a to bez použití přísad s nespočtem konzervantů, umělých barviv, aromat a dalších nezdravých látek. Pečlivě uvážené a předem odzkoušené receptury deseti nových směsí bio koření dodají pokrmům ten správný šmak a nadchnou i toho nejnáročnějšího strávníka. Nevěříte? Vydejte se na cestu kolem světa plnou chutí.