Rýžová kaše s ananasem
Zdroj: Marek Kučera / Buddhovy misky
Rýžová kaše s ananasem
Zdroj:
Marek Kučera / Buddhovy misky
Pokud si zvyknete snídat kaše, uděláte tím svému tělu velkou službu. Po ránu totiž ocení dostatečný přísun energie. Nebojte se, že se vám přejí, dají se totiž připravovat z různých obilovin naslano a nasladko. Zkuste třeba tuhle sváteční verzi s ananasem a banánem.
Postup přípravy
-
V nepřilnavém hrnci smíchejte rýži s vodou a přidejte špetku soli. Přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 10-15 minut, až bude rýže uvařená a vytvoří se kaše.
-
Ananas očistěte a polovinu rozmixujte. vmíchejte do uvařené rýžové kaše.
-
Druhou polovinu ananasu a oloupaný banán nakrájejte na plátky a kaši jimi ozdobte.Navrch nasypte kokosovou moučku, kokosový cukr a mletý mák.
Rýžová kaše s ananasem
Zdroj: Marek Kučera / Buddhovy misky
Rýžová kaše s ananasem
Zdroj:
Marek Kučera / Buddhovy misky