zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Pečené zelné klínky
Autor: isifa.com Pečené zelné klínky

Pečené zelné klínky

Hodnoceno: 1x
V jednoduchosti je síla, u tohoto jídla se chce říct – v jednoduchosti se skrývá nejlepší chuť. Upečené zelí vás překvapí křehkostí a především právě výbornou chutí. Recept skvěle funguje i se savojským zelím nebo růžičkovou kapustou.
do 30 minut
8 klínků porcí

reklama

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 220 °C, u plynové na stupeň 7. Mašlovačkou potřete zelné osminky ze všech stran olejem a dejte na pekáč. Důkladně okořeňte a posypte kmínem, přidejte čtvrtky citronu.
  2. Pečte 2530 minut, otočte je tak v polovině pečení. Před podáváním pokapejte citronovou šťávou.
Pečené zelné klínky
Autor: isifa.com Pečené zelné klínky

reklama

Související témata: zelí , bílé zelí , Vegetariánské