návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Maďarské lečo

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Maďarské lečo
Autor: S vášní pro jídlo Maďarské lečo
Jednoduchý, ale skvělý recept. Kvalitní suroviny jsou samozřejmě základ! :)

Postup

  1. Na pánvi rozpusťte máslo, nechte na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a rovnou přidejte na kolečka nakrájenou klobásu, aby se také opekla.
  2. Ke klobáse přisypejte sladkou papriku, kterou nechte jen rychle zpěnit, aby se nespálila a nezhořkla.
  3. Do pánve přidejte na kostičky nakrájené bílé papriky a rajčata, vše promíchejte a nechte pod pokličkou dusit asi 15 minut, aby se rajčata rozvařila a papriky byly ještě lehce křupavé.
  4. Lečo nakonec jen dosolte a přidejte trochu chilli, které dodá lehkou pálivost.
  5. Podávejte s chlebem, ale skvělé je i s bramborami.

Maďarské lečo 2 Foto: Maďarské lečo; foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!