Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou
Zdroj: archiv La Formaggeria
Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou
Zdroj:
archiv La Formaggeria
Perfektní chuťovka nebo rychlá svačinka pro milovníky italských chutí. Bruschetta bývá servírovaná často jako předkrm a vždy stojí za to! Můžete si ji vychutnat v kombinaci s rajčaty, ale dnes jsme zvolili trochu masitější verzi. Křupavá bruschetta s italskou salsicciou a mozzarellou. Dobrou chuť!
Postup přípravy
-
Mozzarellu nakrájejte na kostičky.
-
Chléb či bagetu nakrájejte na osm plátků.
-
Rozmarýn a šalvěj pokrájejte nadrobno a salsicciu na malé kousky.
-
Tu pak dejte do pánve, přidejte bylinky, špetku černého pepře a opékejte.
-
Jakmile je hotová, přesuňte ji do mísy k mozzarelle a vše promíchejte.
-
Směs naneste na plátky chleba, dejte je na plech a vložte do trouby rozehřáté na 200 °C.
-
Pečte, až bude povrch dozlatova. Ihned podávejte.
Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou 1
Zdroj: archiv La Formaggeria
Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou 1
Zdroj:
archiv La Formaggeria