reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou
Autor: archiv La Formaggeria Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou

Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou

Hodnoceno: 2x
Perfektní chuťovka nebo rychlá svačinka pro milovníky italských chutí. Bruschetta bývá servírovaná často jako předkrm a vždy stojí za to! Můžete si ji vychutnat v kombinaci s rajčaty, ale dnes jsme zvolili trochu masitější verzi. Křupavá bruschetta s italskou salsicciou a mozzarellou. Dobrou chuť!
do 30 minut
2–4 porce

reklama

Postup

  1. Mozzarellu nakrájejte na kostičky.
  2. Chléb či bagetu nakrájejte na osm plátků.
  3. Rozmarýn a šalvěj pokrájejte nadrobno a salsicciu na malé kousky.
  4. Tu pak dejte do pánve, přidejte bylinky, špetku černého pepře a opékejte.
  5. Jakmile je hotová, přesuňte ji do mísy k mozzarelle a vše promíchejte.
  6. Směs naneste na plátky chleba, dejte je na plech a vložte do trouby rozehřáté na 200 °C.
  7. Pečte, až bude povrch dozlatova. Ihned podávejte.
Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou
Autor: archiv La Formaggeria Křupavá bruschetta se salsicciou a mozzarellou

reklama