Jemný květákový krém s parmazánem
Zdroj: Milluji
Jemný květákový krém s parmazánem
Zdroj:
Milluji
Postup přípravy
-
Květák důkladně omyjte a rozeberte na menší kousky.
-
Cibuli a česnek zbavte slupky a nakrájejte nadrobno.
-
Ve středním hrnci rozehřejte olej a orestujte cibuli.
-
Do hrnce poté přidejte květák, zalijte vývarem, osolte a opepřete, květák vařte doměkka.
-
Poté přilijte smetanu a rozmixujte do hladkého krému.
-
Nakonec přidejte parmazán a nechte rozpustit.
-
Podávejte s chlebovými krutony a skvěle funguje i se špenátovým pestem.
Jemný květákový krém s parmazánem 2
Zdroj: Milluji
Jemný květákový krém s parmazánem 2
Zdroj:
Milluji