reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Jemný květákový krém s parmazánem
Autor: Milluji Jemný květákový krém s parmazánem

Jemný květákový krém s parmazánem

Hodnoceno: 2x
Sychravé počasí a atmosféra nic moc? Pak vám určitě zvedne náladu miska poctivého hřejivé polévky! Tentokrát můžete ochutnat krém z květáku, rozhodně vás velmi mile překvapí!
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Postup

  1. Květák důkladně omyjte a rozeberte na menší kousky.
  2. Cibuli a česnek zbavte slupky a nakrájejte nadrobno.
  3. Ve středním hrnci rozehřejte olej a orestujte cibuli.
  4. Do hrnce poté přidejte květák, zalijte vývarem, osolte a opepřete, květák vařte doměkka.
  5. Poté přilijte smetanu a rozmixujte do hladkého krému.
  6. Nakonec přidejte parmazán a nechte rozpustit. 
  7. Podávejte s chlebovými krutony a skvěle funguje i se špenátovým pestem.
Jemný květákový krém s parmazánem
Autor: Milluji Jemný květákový krém s parmazánem

reklama

Milluji
Kateřina Jašková

Blog Milluji je zaměřen na racionální způsob života. Naše zdraví a štěstí je ovlivněno nejen správným a kvalitním stravováním, ale také způsobem myšlení a naším celkovým životním stylem. Na tomto blogu najdete inspiraci pro zdravé vaření a pečení, výrobu domácí kosmetiky, motivační články, články o zdraví a také o všech radostech i nástrahách mateřství.

Jmenuji se Kateřina Jašková a víte co? Miluji svůj život :)