návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Jarní závitky

4–6 porce
do 1 hodiny
Jarní závitky
Jarní závitky Autor: Kitchen and the City
Obliba asijské kuchyně u nás je zřejmá, a proto stojí za to nějaké recepty vyzkoušet i doma. Co třeba jarní závitky? Chce to trochu praxe, ale po pár zkušebních kusech vám to půjde raz dva.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Rýžové nudle přelijte vařící vodou z konvice. Zeleninu nakrájejte na julienne, ledový salát na plátky. Sceďte změklé nudle. Do hlubokého talíře nalijte vařící vodu, vezměte si rýžový papír, protáhněte ho vařící vodou, položte na prkýnko, naplňte zeleninou, krevetami a nudlemi uprostřed, přehněte papír po stranách a zarolujte.
  2. Ingredience na omáčku smíchejte dohromady, podle chuti doslaďte, přidejte chilli, pokrájenou jarní cibulku a sezam.
Reklama

Jarní závitky  Foto:

Jarní závitky, foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto: Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama