Jak to bylo, šéfe? Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa Franka
Jak to bylo, šéfe (8) - Špindlerovský guláš šéfkuchaře Josefa Franka
Moje hodnocení
29x
V osmé epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlriech potká se svým učitelem Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po vyučení. Zavzpomínají na staré časy a společně uvaří vyhlášený špindlerovský guláš s křupavými bramboráčky.
Maso, papriky a žampiony nakrájené na kostičky, s nasekaným česnekem, solí a pepřem a trochou oleje dejte do misky a řádně promíchejte.
Najemno nakrájenou cibulku osmažte na velké pánvi na troše oleje dorůžova. Poté k ní přidejte masovou směs a zprudka orestujte. Přidejte kečup se sladkou paprikou a najemno nakrájenou feferonkou. Dochuťte solí a pepřem.
Mezitím usmažte na lívanečníku malé bramboráky dozlatova. Na jednu porci připravte 4 ks bramboráčků, které položte na talíř a na ně poklaďte bochánky s hotovou masovou směsí. Zdobte kolečky červené cibule a proužky barevných paprik.