V prvním díle nového pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich pražskou restauraci The Eatery. Se šéfkuchařem Pavlem Býčkem společně uvařili báječné lehké jídlo z lokálních surovin. Filátka sladkovodní ryby skvěle doplnilo nasládlé hráškové pyré.
Postup přípravy
-
Na másle orestujte najemno nakrájenou pancettu, cibuli a česnek, podlijte vývarem a přiveďte k varu. Přidejte hrášek a zahřejte. Zakrémujte máslem, dochuťte a těsně před podáváním přimíchejte najemno nakrájený salát.
-
Rybu nafiletujte osolte a opečte na pánvi na másle s trochou kmínu.
Jak to bylo, šéfe? Siven s hráškovým ragú podle Pavla Býčka 2
Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Siven s hráškovým ragú podle Pavla Býčka 2
Zdroj:
FTV Prima / Hermina Press
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? najdete v této kolekci: