Suroviny
Náplň
Postup přípravy
- Do každé kotlety malým, špičatým nožem vytvořte kapsu (řez až ke kosti).
- Nádivku připravte na másle a naplňte s ní kotlety. Ty zašpejlujte, osolte a lehce poprašte moukou.
- Kotlety opékejte na pánvi dozlatova 4 minuty z každé strany. Maso následně dopečte v předem rozehřáté troubě na cca 180 °C po dobu asi 10 minut. Kotlety musí být propečené až ke kosti.
- Do vzniklé šťávy přidejte zbytek másla a maso na talíři tímto výpekem podlijte. Jako přílohu volte různé úpravy brambor nebo zeleninové saláty.
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka 2 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka 3 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka 4 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: