Suroviny
- steaky z tuňáka
- chilli paprička 1/2 ks
- olivový olej
- hladkolistá petržel
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
Připravte grilovaného tuňáka podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
- Nejdříve připravte česnekové brambory. Brambory umyjte, položte na alobal, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem, přidejte trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalte a nechte péct na grilu.
- Steaky z tuňáka osolte a opepřete z obou stran a potřete je olivovým olejem.
- Vložte je na rozpálený gril a opékejte maximálně 2 minuty z každé strany. Mezitím připravte marinádu. V misce smíchejte olivový olej, nakrájenou chilli papričku a petrželku. Steaky vyndejte z grilu, potřete je marinádou a podávejte s pečenými bramborami posypanými čerstvou petrželkou.