Grilovaný hermelín s vlašskými ořechy, rozinkami a hroznovým vínem
Zdroj: Jíme zdravě - grilovací speciál
Grilovaný hermelín s vlašskými ořechy, rozinkami a hroznovým vínem
Zdroj:
Jíme zdravě - grilovací speciál
Grilovaný hermelín patří mezi oblíbené chuťovky nebo je vhodný jako vegetariánský pokrm připravený na ohni. Podávejte nejlépe s kváskovým chlebem nebo pečenými bramborami. Hermelín můžete dochutit podle vlastní chuti – česnekem, tymiánem nebo například chilli.
4 porce
30 minut
439 kcal
Postup přípravy
-
Hermelín položte na střed každého čtverce alobalu a každý kus pokapejte medem. Navrch přidejte rozpůlené hroznové víno, rozinky, nahrubo nasekané vlašské ořechy, sušený tymián a vše důkladně zabalte.
-
Takto připravené hermelíny vložte na gril a grilujte v přiklopeném grilu 8–10 minut. Pokud používáte kontaktní gril, hermelín grilujte z každé strany 3–4 minuty.
-
Hotové hermelíny přemístěte z grilu na talíř a ihned podávejte.
Grilovaný hermelín s vlašskými ořechy, rozinkami a hroznovým vínem
Zdroj: Jíme zdravě - grilovací speciál
Grilovaný hermelín s vlašskými ořechy, rozinkami a hroznovým vínem
Zdroj:
Jíme zdravě - grilovací speciál