návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Grilované jahodové špízy s dipem z tvarohu

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Grilované jahodové špízy s dipem z tvarohu
Autor: akademiekvality.cz Grilované jahodové špízy s dipem z tvarohu
Už jste někdy dělali jahodovou „grilovačku“? Že ne? Zkuste a určitě nebudete litovat. Pochutnáte si nejen vy, ale i nejmladší členové rodiny.

Suroviny (4 porce)

Dip:

Postup

  1. Do misky vložte tvaroh, jemně nastrouhanou pomerančovou kůru, posekanou mátu a med. Dobře promíchejte a nechte vychladit.
  2. Špejle si nechte nasáknout vodou, jahody omyjte, zbavte stopek a napíchejte na špejle.
  3. Celé špízy pomocí mašlovačky potřete tenkou vrstvou oleje.
  4. Špízy položte na rozehřátý gril a za občasného otáčení grilujte asi 5 minut (dle velikosti jahod).
  5. Hotové špízy pokapejte pomerančovou šťávou a podávejte s tvarohovým dipem.