návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Fettuccine s lososem a chřestem

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Fettuccine s lososem a chřestem
Autor: profimedia.cz Fettuccine s lososem a chřestem
Fettuccine s krémovou omáčkou, chřestem a především s kousky pečeného lososa. Neodolatelná kombinace!

Postup

  1. Předehřejte troubu na 190 °C. Filety lososa zabalte do alobalu a pečte na plechu v troubě asi 30 minut.
  2. Vyndejte, nechejte 10 minut zchladnout, poté odstraňte z filetů kůži a maso natrhejte na větší kusy. Dejte stranou.
  3. Mezitím v lehce osolené vodě uvařte fettuccine podle návodu, na skus. Slijte a dejte stranou.
  4. Chřest povařte asi 5 minut, poté sceďte.
  5. Ve velké pánvi smíchejte citronovou šťávu, crème fraîche a philadelphii. Prohřejte na nízkém plameni asi 1–2 minuty.
  6. Přidejte fettuccine, poté vmíchejte chřest a kusy lososa. Promíchejte a dochuťte pepřem.
  7. Ihned podávejte ozdobené rukolou.

Fettuccine s lososem a chřestem 2 Foto: Fettuccine s lososem a chřestem; foto: Profimedia.cz