Najděte si recept
Na co máte chuť?

Dip ze sušených rajčat
Skvělá surovina – sušená rajčata, se hřejí na výsluní italské kuchyně už dlouho. Co ale s načatou skleničkou, která vám už také dlouho zaclání v ledničce? Dip je ta správná odpověď na tři písmena.
do 10 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
- rozdrobená feta 120 g
- Řecký jogurt 200 ml
- Olivový olej 2 lžíce
- sušená rajčata v oleji, scezená a nakrájená nadrobno 1/2 hrnku
- sůl a čerstvě namletý pepř
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- V misce utřete vidličkou fetu, jogurt a olej, až vznikne hladší směs.
- Vmíchejte k ní nakrájená rajčata, osolte, opepřete podle chuti a podávejte, například se slanými preclíčky.
Hledáte další inspiraci, co se sušenými rajčaty? Tady je: