Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Cizrna s kuřecím masem

do 30 minut
Cizrna s kuřecím masem
Cizrna s kuřecím masem Autor: V kuchyni vždy otevřeno
Cizrna je výborná věc. Máte ji taky rádi? Její oříškovou chuť a křupavost? Hodí se do polévky nebo jako příloha... Tentokrát ji můžete upravit v kombinaci s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou po italsku.
Reklama

Článek

Vyzkoušejte recepty s cizrnou Foto:

20 originálních receptů s cizrnou

Cizrna neboli římský hrách si do našich kuchyní stále ještě cestu hledá. Luštěnina, která je domovem na Středním východě, je chuťově podobná klasickému žlutému hrachu a má...
Reklama

Postup

  1. Na oleji zesklovaťte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte na kousky nakrájené kuřecí maso, osolte a opepřete.
  2. Maso restujte, dokud nechytí trochu barvu dohněda.
  3. Pak vsypte cizrnu, zalijte drcenými rajčaty a dochuťte troškou cukru.
  4. Nechte dusit cca 10 minut a přidejte najemno pokrájený česnek.
  5. Po dalších pěti minutách vypněte, dochuťte a vmíchejte posekané bylinky. Podávejte posypané parmazánem.
Reklama

Cizrna s kuřecím masem 2 Foto: Cizrna s kuřecím masem; foto: V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno

Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

V kuchyni vždy otevřeno - kuchařka Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama