zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Bezlepkové čokoládové brownies s kešu máslem
Autor: Lucky Alvin Bezlepkové čokoládové brownies s kešu máslem

Bezlepkové čokoládové brownies s kešu máslem

Hodnoceno: 3x
Tradiční americké brownies patří mezi jednoduché a hodně oblíbené moučníky. Intenzivní chuť čokolády a vláčná konzistence uspokojí každého, koho právě honí mlsná. Zkuste variantu bez lepku s použitím kokosové mouky a vláčnost a příjemnou chuť dodejte díky máslu z kešu ořechů.
do 1 hodiny
20 porcí

reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 180 stupňů.
  2. Kešu máslo, pyré a med nebo erythritol dejte do rendlíku a vše na mírném stupni za stálého míchání propojte do celistvé hmoty.
  3. Čokoládu nasekejte na kousky.
  4. Do rendlíku nyní přidejte kakao, kokosovou mouku, kypřící prášek a  3/4 kousků čokolády. Vše promíchejte.
  5. Menší pečicí formu vyložte pečicím papírem a přendejte do ní čokoládovou směs na brownies. Brownies posypte zbylými kousky čokolády a ořechy.
  6. Vložte do trouby a pečte 20 minut. Po upečení nechte úplně vychladnout. Poté brownies nakrájejte a ihned podávejte.
Bezlepkové čokoládové brownies s kešu máslem
Autor: Lucky Alvin Bezlepkové čokoládové brownies s kešu máslem

reklama