Dip
- smetana 1 -
Head
- koření grilovací 1/2 sáček
- omáčka 3-4 PL
- olej 4 PL
Dip
- sůl - -
Postup přípravy
- Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, přidáme minimálně půl sáčku grilovacího koření, 3–4 lžíce sójové omáčky, 2–3 lžíce škrobu, 4 lžíce slunečnicového oleje. Vše zamícháme, necháme chvíli odležet a poté orestujeme na rozpálené pánvi, než se maso zatáhne, pak dáme pod pokličku a 5 až 8 minut necháme maso dojít.
- Dip: Zakysanou smetanu smícháme s majonézou, přidáme jeden stroužek česneku, nakrájenou pažitku, zamícháme a dochutíme solí a pepřem.
- Tortillové placky poklademe plátkovým sýrem a necháme v mikrovlnné troubě na 180 ˚C zahřát, než se sýr trochu roztaví. Čínské zelí nakrájíme na velmi malé kousíčky, poklademe na sýr a pak přidáme maso a dip, srolujeme a krájíme jednohubky.