Suroviny
Postup přípravy
Hovězí maso rozemeleme mlýnkem na maso a dáme do mísy. Osolíme, opepříme. Přidáme najemno nasekanou cibuli, mletou papriku, kečup, hořčici a žloutek. Promícháme, dochutíme a podáváme s topinkami a česnekem.
Pro jistotu Rudolf umlel zadní hovězí natřikrát, aby byl tatarák opravdu jemný.
Hovězí maso rozemeleme mlýnkem na maso a dáme do mísy. Osolíme, opepříme. Přidáme najemno nasekanou cibuli, mletou papriku, kečup, hořčici a žloutek. Promícháme, dochutíme a podáváme s topinkami a česnekem.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
 
            Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
 
        prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living
 
         
     
     
     
     
     
     
    