Prostřeno: Špekáčky na černém pivu

Moje hodnocení
60x

Špekáčky na černém pivu

5 porcí
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Špekáčky podélně rozřízněte a řeznou stranu potřete hořčicí. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na plátky, slaninu nakrájejte na špalíčky a naplňte jimi špekáčky. Vyskládejte je do pekáče nebo zapékací mísy.
  2. Zalijte je rajčaty a pivem tak, aby byly ponořené. Chilli papričku nakrájejte nahrubo a rozdělte na špekáčky. Pekáč zakryjte alobalem a vložte do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte 15 minut, odkryjte a dopečte 10 minut. Podávejte s čerstvým chlebem.

TAK CHUTNÁ HYGGE

SVATAVA VAŠKOVÁ

Oblíbená bloggerka Coolinářka vybrala do své třetí kuchařky 70 receptů na pohodové večeře ve stylu dánského konceptu domácí radosti hygge. Lákavé fotografie, které sama nafotila, vás povzbudí k tomu, vykouzlit si doma stejnou atmosféru klidu a pohody i ve všední den. Večeři si vyberte podle toho, na co máte zrovna chuť – chcete se zahřát polévkou či pokrmy s masem, nebo dáváte přednost zelenině či studené večeři? Nechybí ani drobné mlsání k televizi nebo pro návštěvy.

Vydalo nakladatelství Fragment.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty