Dipy
- kysaná smetana 2
Dipy
Postup přípravy
- Na kančím sádle a třtinovém cukru restujeme na proužky pokrájenou červenou cibuli. Poté orestujeme a podusíme kančí burgery z mletého okořeněného a osoleného masa 10–15 minut. Celerovou bulvu oškrábeme a pokrájíme do tvaru hranolků, které na pečicím papíře pečeme v troubě cca 20–35 minut na 180 °C.
- Česnekový dip: Smícháme kokosovou kysanou smetanu, čerstvý prolisovaný stroužek česneku, sůl, pepř.
- Bylinkový dip: Smícháme kokosovou kysanou smetanu, čerstvé bylinky (dle sezóny), sůl, pepř.
- Domácí kečup: Oloupaná a vyždímaná cherry rajčátka smícháme s polévkovou lžící kokosové smetany, dochutíme solí, pepřem a trochou třtinového cukru.