Hovězí tatarák:
- hovězí svíčková
- cibule
- worcesterová omáčka 1 ml
- sójová omáčka 1 ml
- žloutek 2 ks
- kečup 1 ml
- plnotučná hořčice 1 ml
Tvarůžkový tatarák:
- tvarůžky 200 g
- worcesterová omáčka 1 ml
- červená paprika
- pivo 1 - 2 pl
- hořčice 1 pl
- kmín
- pažitka
- sůl
- pepř
Postup přípravy
- Hovězí tatarák: Pomleté hovězí maso dochutíme špetkou soli, špetkou pepře, přidáme žloutky, najemno nakrájenou cibuli, hořčici, trochu kečupu, worcester a sójovou omáčku.
- Tvarůžkový tatarák: Rozmixujeme tvarůžky, přidáme špetku kmínu, špetku sladké mleté papriky, najemno nakrájenou cibuli, hořčici, pivo, worcester, nakrájenou pažitku, osolíme a opepříme.
Autor receptu: Jakub Rybar