Suroviny
Postup přípravy
Kuřecí supreme si osolíme, opepříme a na másle ho v grilovací pánvi opečeme, nejdříve kůží dolů a poté cca 4 minuty kůží nahoru. Vyjmeme z pánve, dáme do pekáčku na pečicí papír a necháme odpočinout. Brambory si oloupeme a dáme vařit do osolené vody. Poté si v rozehřáté pánvi rozpustíme máslo a orestujeme nadrobno nasekanou šalotku, česnek a nasekaný tymián. Přidáme očištěné lišky, kmín a krátce restujeme. Podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a povaříme. Přilijeme smetanu a necháme redukovat. Před podáváním přidáme jemně nasekanou petrželku. Do trouby předehřáté na 170 ˚C si vložíme kuřecí supreme dotáhnout těsně před výdejem na cca 8 minut.