Suroviny
- lilek 300 g
- rajčata 300 g
- paprika 300 g
- špenát (nemusí být) 150 g
- cibule (300 g do základu a 200 g na pečení) 500 g
- olej 3 až 4 lžičky
- cuketa 300 g
- maso z divočáka 500 až 600 g
- směs koření dle potřeby
- houby dle potřeby
- červené víno 300 ml
- mrkev 300 g
- česnek dle potřeby
- kurkuma dle potřeby
- sůl dle potřeby
- sladká paprika dle potřeby
Postup
- Maso si nakrájíme na libovolné kostky a nejlépe přes noc naložíme do směsi cibule, koření a vína.
- Do pekáčku vložíme nakrájené houby, směs masa a pečeme cca 2 až 3 hodiny při 200 °C do změknutí.
- Zeleninu si nakrájíme na kostky, do pekáčku vložíme vše kromě rajčat a špenátu, pečeme při 180 °C cca 20 minut.
- Poté přidáme rajčata, špenát a okořeníme.
Autor receptu: Lucie Štychová