Suroviny
- vejce 10
- dijonská hořčice 3 PL
- majonéza 3 PL
- čerstvý sýr
- anglická slanina 200 g
- nakládané okurky 3
- pažitka
- sůl
- pepř
Postup
- Vejce uvaříme natvrdo, oddělíme zvlášť bílky a žloutky. Žloutky rozmačkáme vidličkou, přidáme tři lžíce hořčice, tři lžíce majonézy a celou vaničku čerstvého sýra.
- Slaninu opečeme do křupava a nakrájíme nadrobno. Nakrájíme nadrobno okurky a pažitku. Vše smícháme dohromady.
- Nakonec přidáme na kousky nakrájené bílky. Dochutíme solí a pepřem.
Autor receptu: Eva Príbelová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!