Suroviny
- mlěté hovězí maso 250 g
- chleba
- hořčice 1 ML
- olej
- sójová omáčka 1 PL
- worcesterová omáčka 1 PL
- cibule
- kmín
- mletá paprika
- vejce 2
- sůl
- pepř
Postup
- Ukrojíme si silný plátek chleba (4-5 cm) a vyřízneme z něho čtverec bez kůrky. Poté ho rozválíme cca na 1 cm a osmažíme do zlatova. Lembas pak můžeme zabalit do listu salátu nebo kapusty.
- Do misky vložíme maso na tatarák a smícháme s jemně nakrájenou cibulkou. Přidáme lžíci sójové omáčky a worcesteru trochu méně. Přidáme lžičku hořčice a dva žloutky. Poté přidejte koření dle chuti.
Autor receptu: Matyáš Exl
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prostřeno!