Prostřeno: Lembas s tatarákem

Moje hodnocení
2x

Lembas s tatarákem podle Matyáše Exla z Prostřeno!

5 porcí
60 minut

Suroviny

Postup

  1. Ukrojíme si silný plátek chleba (4-5 cm) a vyřízneme z něho čtverec bez kůrky. Poté ho rozválíme cca na 1 cm a osmažíme do zlatova. Lembas pak můžeme zabalit do listu salátu nebo kapusty.
  2. Do misky vložíme maso na tatarák a smícháme s jemně nakrájenou cibulkou. Přidáme lžíci sójové omáčky a worcesteru trochu méně. Přidáme lžičku hořčice a dva žloutky. Poté přidejte koření dle chuti.

Autor receptu: Matyáš Exl

Všechny recepty najdete také v aplikaci Prostřeno!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty