Suroviny
- kuřecí skelet 700 g
- voda 1,5 l
- sůl 15 g
- nové koření 0,1 g
- celý pepř 0,1 g
- kořenová zelenina 120 g
- cibule 50 g
Celestýnské nudle
- polohrubá mouka 60 g
- vejce 1
- plnotučné mléko 8 PL
- sůl špetka
- kypřicí prášek do pečiva špetka
Postup
- Maso, koření a zeleninu vaříme do změknutí, poté scedíme. Maso a zeleninu nakrájíme a vhodíme do scezeného vývaru, popřípadě dochutíme.
- Z těstíčka usmažíme palačinky, které pak nakrájíme na silnější nudle. Do polévky vkládáme těsně před podáváním.
Autor receptu: Josef Neuman
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!