Suroviny
Postup
- Maso rozkrojíme na dvě části, přidáme cibuli, česnek, sůl, pepř, podle chuti hovězí bujón a vodu a dáme vařit na cca 40 minut do tlakového hrnce. Mrkev, petržel a celer oškrábeme a nakrouháme na robotu na tenké nudličky nebo nakrájíme na malé kostky.
- Když je maso měkké, přidáme kořenovou zeleninu a po chvíli zavaříme nudle. Maso vyjmeme z hrnce a část ho nakrájíme na malé kousky do polévky. Dochutíme solí a pepřem. Zbylé maso můžeme využít s křenem a pečivem.
- Pokud masa do polévky nakrájíme hodně a použijeme i více nudlí, lze hustou polévku podávat jako hlavní jídlo.
Autor receptu: Tereza Hanusová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!