Postup přípravy
Na cibulce osmažíme nožičky žampiónů, k tomu přidáme nakrájený uzený sýr, nivu a anglickou slaninu, vše dobře promícháme, orestujeme a směsí potom naplníme kloboučky hub. Plněné žampiony poté na patnáct minut zapečeme v troubě na 180 stupňů.Teplota: 180 °CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 5Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: českáDoba přípravy: 30 minutČas vaření: 30–60 minutRecipe category: předkrm/ restování/ zapékání Předkrm:Plněné žampióny
postup:Na cibulce osmažíme nožičky žampiónů, k tomu přidáme nakrájený uzený sýr, nivu a anglickou slaninu, vše dobře promícháme, orestujeme a směsí potom naplníme kloboučky hub. Plněné žampiony poté na patnáct minut zapečeme v troubě na 180 stupňů.
Předkrm:
Plněné žampióny
Lucka má ráda nivu a slaninu, které mohlo být v houbách pro někoho lidně méně, ale Tereza, která normálně houby nejí, si je zase dala jen kvůli slanině
Ingredience:
200 g nivy
200 g uzeného sýra
200 g anglické slaniny
500 g žampionů
1 cibule
olej