Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pikantní kuřecí křidýlka polévaná pivem

3–4 porce
do 1 hodiny
Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem
Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem Autor: archiv Billa
Oblíbená kuřecí křidýlka jsou hitem většiny grilovaček. Zkuste je tentokrát připravit pěkně pikantní s chilli papričkami, česnekem a tmavým pivem, které krásně zkaramelizuje a vytvoří úžasnou kůrčičku.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran. Nechte uležet nejlépe do druhého dne.
  2. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut. (Pokud grilujete v troubě, podložte maso alobalem a grilujte při 250 °C asi 35 minut.)
Reklama

Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem  Foto:

Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem, foto: archiv Billa

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama