Suroviny
Postup přípravy
1.Do pekáčku vložíme cherry rajčátka, která polijeme olivovým olejem, přidáme k nim čerstvý tymián a najemno nasekaný česnek. Vše promícháme a necháme péct na 180 stupňů asi 40 min. Po vyjmutí vmíchámelístky čerstvé bazalky a dáme vychladnout. Servírujeme na opečených chlebových žetonech, navrch dáme rukolovýsalát a porce posypeme parmazánem.
2. Chlebové žetony: Chléb nakrájíme na asi pětimilimetrové krajíce a tvořítkem nebo sklenicí vykrojíme žetony, které pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 stupňů dozlatova.
3. Rukolovýsalát: Čisté lístky vložíme do misky, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, promícháme a lehce posolíme.