Head
- olej 0.5 šálků
Dezert
- tyčinka ledových kaštanů
- čokoláda na vaření
- čokoláda
Head
- kakao 3 lžíce
Dezert
- prášek do pečiva
Head
- mléko 1 šálek
Postup přípravy
Vše vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč
Piškot upečeme v troubě a necháme vychladnout, abychom na něj mohli dát krém, který si den před pečením svaříme ze šlehačky a čokolády (např
tyčinky ledové kaštany)
Krém necháme vychladit do druhého dne, kdy šlehačky vyšleháme do krému
Naklademe na upečený piškot a postrouháme čokoládou
Dezert
Pařížské dortíčky
Na těsto potřebujeme: 2 skleničky polohrubé mouky, 1 skleničku cukru krupice, 0,5 skleničky oleje, skleničku vlažného mléka, 2–3 lžíce kakaa, prášek do pečiva a 3 vejce.
Na krém si připravíme: 2 šlehačky (30 % a víc), 2 tyčinky ledových kaštanů, 0,5 tabulky čokolády na vaření, čokoládu na posypání (nebo tyčinku Margot).