S novým číslem časopisu Prima FRESH bude jaro ještě více čerstvé a plné chutí

Už 9. března najdete na stáncích zbrusu nové číslo časopisu Prima FRESH. Najdete v něm více než 70 receptů, s kterými si jarní období zaručeně užijete ještě o něco více. Pusťte s námi čerstvý vítr do kuchyně!

Jaro bychom mohli přejmenovat na období znovuzrození. Je to nový začátek v tolika smyslech toho slova… Příroda se po zimní regeneraci probouzí, a právě na jaře nám věnuje tolik plodin plných životadárné energie. Všechny pučící zelené výhonky, které potkáme na procházce jarní krajinou, dodají jídlu svěží šmrnc. Po pampelišce, bršlici či medvědím česneku přijdou na řadu i dary ze zahrádky nebo z pole.

Ryze jarní zelenina a bylinky by na našich talířích neměly chybět. A způsobů, jak je do menu zakomponovat, je mnoho. Našli jsme pro vás nové recepty, které váš jarní repertoár krásně rozšíří. O skvělé nápady, jak využít při vaření více zeleniny, se s námi podělily známé food blogerky Inna z blogu Garden & Kitchen a také Míša z blogu Yummy Paleo.

Hlavní událostí jara jsou nepochybně největší křesťanské svátky Velikonoce. Váže se k nim mnoho tradic a rituálů a samozřejmě se to týká i jídla. Vybrali jsme klasické velikonoční recepty a nabízíme vám je v trochu zdravějším kabátku, aniž by ovšem ztratily na chuti. Opět jsem se podívali i za naše hranice. A tentokrát jsme se vydali hodně daleko! Pojďte s námi a s Janou z blogu Zásadně zdravě prozkoumat taje autentické vietnamské kuchyně. V našich končinách je velmi oblíbená díky silné vietnamské komunitě. Ale od té původní se trochu liší a my vás provedeme nejznámějšími recepty tak, abyste si je mohli vychutnat jako na opravdovém výletě do Vietnamu.

V tomto čísle máme i další zajímavé hosty. S Josefem Maršálkem zvládneme připravit opravdu sexy dorty, kterými ohromíte na jakékoli oslavě. S Janou Florentýnou Zatloukalovou se naučíme zpracovávat suroviny do posledního kousíčku – vaření beze zbytku je nejen ekonomické, ale i ekologické a jednoduše rozumné, jak věděly i naše babičky. A v neposlední řadě společně se Zdeňkem Pohlreichem odzimujeme grily a zahájíme sezonu vaření pod širým nebem.

V prvním letošním čísle časopisu Prima FRESH jsme pro vás připravili více než 70 čerstvých receptů!

Užijte si s námi to nejkrásnější znovuzrozené jaro

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 249 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a skvělý dárek dle vlastního výběru v hodnotě 300 Kč k tomu.

Více informací najdete zde:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty