Komerční sdělení

Nevíte kam dřív skočit? Objevte nový způsob vaření s KFC

Vaříte pořád dokola a dokola ta samá jídla? Toužíte po změně a hledáte inspiraci? Podobné pocity někdy zažil asi každý z nás. Přicházet se stále novými nápady na snídani, oběd a večeři není vůbec jednoduché. A co teprve, když pozvete své přátele nebo rodinu na jídlo! To může být velký stres. Ale nebojte se, herečka Martina Pártlová našla na to fajn trik. Nechala si pomoci od KFC! Objednala si křupavé kousky z KFC a za pár minut z nich vykouzlila několik chutných pokrmů, za které by se nestydělo ani Karlínské bistro. Inspirovat se můžete i vy.

Někdy stačí udělat pár drobných změn, použít jiné ingredience, nebo si část jídla nechat přinést donáškovou službou. Nestačíte se divit, jak snadno můžete vykouzlit skvělý pokrm, aniž byste trávili celé hodiny v kuchyni. Místo toho si raději užijte čas s přáteli a rodinou. Perfektní jídlo, čas s vašimi nejbližšími, a to vše v pohodlí domova bez stresu z dlouhého vaření. To je vaření 2.0!

KFC ve spolupráci s Martinou Pártlovou a dalšími influencery představují nový koncept vaření. V zahraničí je běžné si část jídla objednat a k tomu si přidat ty vaše suroviny a koření, které máte rádi. Třeba příprava masa je časově náročná, v kuchyni je nepořádek, potřebujete mít k dispozici mix koření pro naložení masa. Řešení je jednoduché. Objednáte si křupavé kuře z KFC a k tomu doma připravíte zbytek. Užijete si tak příjemný večer s přáteli u výborného jídla, které byste běžně nepřipravili. A přitom vás to nebude stát stres a čas.

A proč zrovna KFC? Jako jediný řetězec rychlého občerstvení nabízí čerstvé křupavé kuře s originální směsí bylin, které si můžete objednat domů. Je libo ke snídani vejce Benedikt á la Rambousek, k obědu pyré z pečené cizrny s gremolátou, k večeři kapsy s kysaným zelí a sýrem a na večer s přáteli mangový dip s chilli a sezamem? Zapojte se do soutěže o dárkové karty KFC a všechny tyto recepty si budete moci vyzkoušet také.

Přípravou masa se trápit nemusíte. To KFC obstará za Vás a vy si užijte večer se svými blízkými. Křupavé kuřecí kousky z čerstvého masa můžete objednávat online na www.kfc.cz nebo využít KFC aplikaci přímo v mobilu.

Kapsy s kysaným zelím, camembertem a kuřecími kousky KFC

Vařte jako profíci s Martinou Pártlovou

Bude party? Jedině s KFC! Ať už pořádáte rodinnou oslavu nebo vás čeká večer s přáteli, příprava občerstvení pro větší počet lidí je vždy náročná! Potřebujete na ní obvykle spoustu času a ten nepořádek v kuchyni?! Martina Pártlová doporučuje přivolat na pomoc KFC. Kapsy s kysaným zelím, kuřecími Hot&Spicy Strips z KFC a camembertem jsou tou správnou volbou. Stačí si objednat své oblíbené křupavé kuřecí pochoutky z KFC a během chvíle si už můžete pochutnávat na svém novém oblíbeném jídle. Nadšení budete vy i vaši hosté. Další inspiraci a recepty najdete ZDE.

  • Porcí: 4
  • Doba: 45 minut

Vybavení:

Mašlovačka

Suroviny:

  • KFC Hot&Spicy Strips
  • 2 balení vyváleného listového těsta
  • 200 g kysaného zelí
  • 2 balení sýru typu Brie
  • 1 vajíčko
  • Kmín
  • Sůl

Příprava

Roztopíme troubu na 200 °C, zvolíme horký vzduch. Listové těsto rozdělíme na 4 díly. Na každý díl dáme část zelí, ¼ sýra, křupavé kuřecí kousky z KFC. Je jen na nás, jestli zvolíme Hot&Spicy Strips. Nezapomeňme osolit.

Čtverec těsta přehneme a vytvoříme šáteček nebo taštičku. Okraje k sobě zmáčkneme prsty. Centimetrový okraj přeložíme směrem dovnitř a přimáčkneme vidličkou. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme kmínem.

V předehřáté troubě pečeme na 200 °C asi 10 až 15 minut. Po vyndání necháme vychladnout.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty