Mango salsa – perfektní chuťovka ke grilovaným dobrotám

Moje hodnocení
15x

Šťavnaté zralé mango je skvělým základem pro chuťově výraznou salsu, v které se snoubí sladká, kyselá i pikantní chuť. Dokonale dochutí grilovaná masa, ale i ryby.

4 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Mango a avokádo oloupejte a vypeckujte. Dužinu nakrájejte na malé kostičky, stejně jako papriku zbavenou semínek. Cibuli nakrájejte nadrobno.
  2. Vše promíchejte v misce a přidejte nadrobno nakrájenou chilli papričku.
  3. Salsu dochuťte limetovou šťávou, vinným octem a olivovým olejem. Nakonec dolaďte chuť solí a pepřem a vše důkladně promíchejte, aby se chutě propojily.
  4. Před podáváním vmíchejte velkou hrst nasekaného koriandru.

Vyzkoušejte také výborné avokádové guacamole podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Zdroj receptu

Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů