Mango salsa – perfektní chuťovka ke grilovaným dobrotám

Moje hodnocení
2x

Šťavnaté zralé mango je skvělým základem pro chuťově výraznou salsu, v které se snoubí sladká, kyselá i pikantní chuť. Dokonale dochutí grilovaná masa, ale i ryby.

4 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Mango a avokádo oloupejte a vypeckujte. Dužinu nakrájejte na malé kostičky, stejně jako papriku zbavenou semínek. Cibuli nakrájejte nadrobno.
  2. Vše promíchejte v misce a přidejte nadrobno nakrájenou chilli papričku.
  3. Salsu dochuťte limetovou šťávou, vinným octem a olivovým olejem. Nakonec dolaďte chuť solí a pepřem a vše důkladně promíchejte, aby se chutě propojily.
  4. Před podáváním vmíchejte velkou hrst nasekaného koriandru.

Vyzkoušejte také výborné avokádové guacamole podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty