Léto právě startuje a před námi jsou prázdninové dny plné grilovaček a zahradních párty. Vneste do svých klasických receptů další porci léta a zkuste vařit s ajvarem.
Vyhrajte balíček produktů Podravka a užijte si vaření s ajvarem
Ajvar je balkánská specialita – zeleninová pochoutka z pečených paprik a lilků. Například v Chorvatsku se bez ní neobejde téměř žádné jídlo, podává se jako příloha hlavně ke grilovaným masům, čevabčiči nebo pljeskavici. Využití ajvaru v kuchyni je ale mnohem širší. Můžete ho přidat do pomazánek, třeba v rybičkové je úplně dokonalý! Hodí se i do omáček na těstoviny, zvýrazní chuť například srbského rizota nebo lze přimíchat do cizrnového hummusu.
Značka Podravka na náš trh dodává ajvar jemný i pikantní, který vyrábí pouze jednou ročně, když se zelenina sklízí v té nejlepší kondici. A zpracování probíhá do 3 hodin od sklizně! Navíc si pro to pěstují vlastní odrůdu paprik, kterou si nechali vyšlechtit přímo pro přípravu ajvaru.
Kromě ajvaru Podravka vyrábí další kvalitní produkty vhodné pro středomořskou kuchyni.
Pokud chcete některé vyzkoušet, můžete se zúčastnit soutěže o 3 balíčky s produkty Podravka v hodnotě 500 Kč.
Stačí když zodpovíte jednoduchou otázku:
Jaké dvě hlavní výhody má ajvar?
A. je vyrobený z fermentované zeleniny a je vhodný pro batolataB. obsahuje 8 druhů zeleniny a přidávají se do něj vitamínyC. obsahuje směs zeleniny bez éček a je vhodný pro vegany
Soutěžit můžete pomocí webového formuláře přímo ZDE!
Nápovědu najdete v tomto článku:
Soutěž byla ukončena.
Gratulujeme výhercům!
Michal Kmínek, Odrovice
Markéta Szitaiová, Plzeň
Soňa Gregorová, Nelahozeves