Byli jsme u toho, když šéf začal žhavit. Před rokem v dešti, letos v žáru slunce. Kde? Svůj gril opět rozpaluje u svojí Zdeničky na statku. První díl II. řady pořadu Rozpal to, šéfe! uvidíte už tuto neděli v 18.00 hodin. Co bude Zdeněk připravovat, i něco ze zákulisí show, prozradí už teď na videu.
ROZHOVOR ZA GRILEM: Návrat na ranč Zdeničky se šéfem Pohlreichem
Rozpal to, šéfe! - Návrat na ranč Zdeničky
Co ještě nám šéf řekl v rozhovoru mezitím, než se mu upeklo maso? Kromě pořadu i něco o miláčcích a zelenině. Také už víme, na co se příště Zdeňka Pohlreicha nemusíme ptát. Co to je? Dotazy na kvalitu show :-)
Vše o pořadu Rozpal to, šéfe! najdete prakticky pohromadě na stránce pořadu TADY
Jednoduše, někdy levně a z čerstvých surovin
Kdo zná předchozí grilovací pořady šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha ví, že na grilu se pod jeho vedením dá celkem jednoduše a chutně připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny nebo dokonce ovoce.
V kuchařské show zasazené doprostřed rodinného venkovského statku vás oblíbený šéf a mistr v oboru seznámí s dalšími grilovacími metodami. I vy si pak můžete vyzkoušet grilování jídel a surovin, které jste dosud upravovat na ohni neuměli nebo jste se jejich přípravy báli.
Na první fotky z natáčení pořadu v malebné Líšnici se podívejte už nyní v galerii.
A zde pozvánka na 1. premiérový díl Rozpal to šéfe! II. Vysílá se tuto neděli od 18.00 na Primě.
(schneidy)