Velikonočního beránka letos nepečte, stavte se pro něj do vyhlášené cukrárny St. Tropez, a přispějte tak do nadačního fondu Kolečko.
Oslaďte si Velikonoce benefičním beránkem od foodblogerky KOKO
Také už ve vzduchu cítíte jaro? Svátek, který máme s jarem spjatý nejvíce, se kvapem blíží! Velikonoce nás letos čekají 17. dubna, ale v cukrárně St. Tropez se bude slavit už o něco dříve! Majitel cukrárny Lukáš Otys se totiž rozhodl uspořádat benefiční akci s názvem Velikonoční beránek.
V pondělí 12. dubna se tak cukrárna stane radostným místem plným lidí a dobré nálady. Známá foodblogerka a moderátorka Evropy 2 Koko zde bude péct velikonoční beránky, které si budou moci všichni příchozí zakoupit za cenu 100 Kč. Vybraná částka pak bude věnována nadačnímu fondu Kolečko, jehož patronkou je Linda Rybová. A snad protože je jaro a všude je plno lásky, se majitel cukrárny Lukáš Otys rozhodl, že částku, která se prodejem vybere, zdvojnásobí a udělá tak dvojitou radost.
Benefiční beránek od KOKO; foto: iStock
Nadační fond Kolečko podporuje Centra dětské traumatologie a zároveň realizuje programy prevence úrazu dětí zejména v silničním provozu. Již od roku 2004 je jeho primárním úkolem napomáhat tomu, aby se dětem na silnici nic nestalo, a pokud už k úrazu dojde, tak alespoň zlepšit a urychlit proces léčení.
Kromě toho, že budete mít možnost přispět na dobrou věc, můžete využít i příležitost vyhnout se pečení beránka a odnést si toho od Koko, blogerky roku 2013 a 2014 a držitelky ocenění Foodblog roku. Právě Koko o sobě prohlašuje, že pečení sladkých dobrot se spíše vyhýbá, nicméně v tomto případě udělala velmi ráda výjimku. V St. Tropez se navíc bude péct jedna báseň, vždyť je to také cukrárna chlubící se oceněním Czech Gastronomy Awards 2012!
12. dubna od 15.00 – 20.00
Cukrárna St. Tropez (Dům u Nováků, Vodičkova 30, Praha 1)