Novinky na trhu: dobroty na grilovačku, konzervované luštěniny nebo kávové osvěžení

Dlouho jsme tu neměli nějaké ty novinky! Rádi byste si dali něco dobrého k pití, ochutnali čokoládu, kterou tak milujete, nebo se připravili na letní grilovačky s tou správnou pochoutkou? Máme pro vás hned několik různých tipů!

Ajvar squeeze od Podravky

Podravka přichází s novinkou na trhu, a tím je tradiční balkánská pochoutka Ajvar v novém inovativním typu balení, jehož hlavními přednostmi jsou přesné dávkování, maximálně hygienické použití, možnost postavení na široké víčko a tím využití celého obsahu. Víčko, které nekape a zůstává vždy čisté, je samozřejmostí. Díky svému složení navíc bude vždy zdravou volbou – původem chorvatská delikatesa je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků. Ajvar squeeze je perfektní například při přípravě sendvičů nebo jako příloha k masu.

Klobása Hermelín od Uzenin Příbram

Pokud hledáte delikátní klobásu na gril, vsaďte na tu od Uzenin Příbram. Ty pod značkou Maso PŘÍBRAM přišly s lahodnou pochoutkou v podobě Klobásy Hermelín. Spojením krémového sýra a kvalitního vepřového masa vznikla neobyčejná masová delikatesa, která potěší všechny milovníky grilování. Klobása obsahuje 85 % vepřového masa a 10 % sýru Sedlčanský hermelín, to celé v přírodním vepřovém střívku. Klobása Hermelín je k dostání v prodejnách Kaufland ve 350g balení.

Čtyři nové druhy luštěnin Bonduelle

Fazole mungo, pinto, adzuki a černá cizrna. To jsou 4 novinky v portfoliu Bonduelle. Jde o konzervované luštěniny, které se hodí mít vždy po ruce. Kromě toho, že jsou připraveny k okamžitému a všestrannému využití, jde o exotičtější druhy luštěnin, které jsou na našem trhu jedinečné a nabízejí zdravý a chutný způsob, jak obohatit naše jídelníčky. Letní salátová sezóna navíc klepe na dveře a tyto luštěniny vyzdvihnou každý salát o úroveň výše nejen vzhledově a chuťově, ale i svými nutričními hodnotami.

HELL ICE COFFEE edice Pink Latte

Bílá čokoláda jde v ruce s mnoha sladkými pokrmy i nápoji, které mají své fanoušky po celém světě. A co se stane, když se navíc spojí s neodolatelnou chutí sladkokyselé jahody a lahodné výběrové kávy? Odpověď zná společnost HELL ENERGY, a přináší tak limitovanou edici ledové kávy HELL ICE COFFEE Pink Latte! Tato novinka složená z extraktů Arabiky a Robusty, s příměsí pravého mléka potěší milovníky osvěžujících nápojů. Světle růžová barva dodává kávě atraktivní vzhled a skvěle se vyjímá třeba ve sklenici s kostkami ledu a domácí šlehačkou. Na vrch stačí přidat nakrájené čerstvé jahody, bazalku nebo mátu, a nápoj tak rázem rozzáří přicházející horké letní dny.

Medová pochoutka z pekárny KOMPEK

Toužíte po poctivém pečivu, chutnajícím a vonícím po medu, vyrobeném z prvotřídních surovin? Kladenská rodinná pekárna KOMPEK představuje ručně pletený Medový cop – vláčnou a nadýchanou pochoutku vyrobenou z medu. Kombinace dlouho zrajícího těsta a výrazné medové chuti zaručeně očaruje každého, komu se dostane na talíř. Díky kvalitním surovinám a medu bude každé sousto medového copu nevšedním požitkem. Cop si drží kvalitu a měkkost po celou dobu své měsíční trvanlivosti, pokud se tedy povede nesníst ho hned při prvním otevření, máte vystaráno na několik snídaní.

Sezóna jahod v čokoládě Ajala

Jak se pozná léto v gastronomii? Jahodami! Tato sladká červená slast vyvolává pocit tepla, slunce a pohody a k létu prostě patří stejně jako koupání a prázdniny. V čokoládovně Ajala jim neodolali také a jahody propojili s čokoládou! Výsledkem je čokoládová tabulka, která je tak jemná a svěží, že by klidně mohla nahradit na Wimbledonu klasické jahody se šlehačkou. Výběrové kakaové boby z Ugandy, Nikaraguy a Haiti, lyofilizované (mrazem sušené) jahody, místo mléka běžného to kokosové, protože kokos jde s jahodami báječně dohromady. Celá čokoláda je ještě zjemněná zamletými kešu oříšky, které jí dodávají máslově jemnou konzistenci. Nezní to celé jako oslava léta?

A není to žádná čokoláda s jahodovou příchutí, ale opravdu jahodová. Každá tabulka totiž obsahuje celých 13 % lyofilizovaných jahod, jak se dozvíte ve složení. To ale znamená, že na výrobu jedné 45gramové tabulky bylo potřeba více než 50 g čerstvých jahod. Vypadá to jako nesmysl, dokud neochutnáte. Pak na vlastní jazyk poznáte, že je to pravda.

Sportovní nápoj TIGER ISO BLASTER

Vstupte do světa energie s novým Tiger ISO BLASTER Yellow Splash. Tento nesycený izotonický ovocný nápoj s osvěžující citrusovou příchutí je perfektním společníkem pro každou fázi vašeho tréninku. Dopřejte si chutnou dávku hydratace pro své aktivní chvíle. Díky obsahu vitaminů B6 a B12, kofeinu a sodíku získáváte energii a hydrataci.

Nesycený izotonický nápoj TIGER ISO BLASTER Yellow Splash je určený pro vytrvalostní aktivity, při kterých dochází k nadměrnému pocení a tím pádem ke ztrátě takzvaných iontů. Ty zajišťují komunikaci mezi svaly, srdcem a mozkem a jejich nedostatek se spolu se ztrátou vody může projevit nepříjemnými stavy, jako je bolest hlavy či svalů a nedostatek energie. Z toho důvodu obsahuje nový sportovní nápoj značky TIGER sodík, který přispívá k udržení rovnováhy tělních tekutin a podpoře svalů a tím může pomoci tyto negativní projevy zmírnit.

Zdroj TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty