Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cuketa
  • Kam za pivem
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cuketa
    • Kam za pivem
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Živáňská vepřová pečeně

Živáňská vepřová pečeně
Koprová omáčka
Nepečený piškotový dort s tvarohem a jahodami
Populární
Nepečené mini dortíky s jahodami a krémem z bílé čokolády
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
Citronovo-medová vepřová žebírka s brambory a fenyklem podle Jamieho Olivera
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku

Novinky na trhu: bezlepkové bagety, sofistikovaná káva nebo halloweenské sladkosti

Novinky na trhu: bezlepkové bagety, sofistikovaná káva nebo halloweenské sladkosti

Novinky na trhu: bezlepkové bagety, sofistikovaná káva nebo halloweenské sladkosti Zdroj: TZ

  • Zavřít

Novinky na trhu: bezlepkové bagety, sofistikovaná káva nebo halloweenské sladkosti Zdroj: TZ

Další výběr novinek je tu – vybrat si tentokrát můžete z kávové novinky, bezlepkového pečiva nebo halloweenských sladkostí. Tento americký svátek se totiž nezadržitelně blíží! :)

Soffee

Ambiente uvádí novou sofistikovanou kávu. Připravíte ji i bez baristy, snadno a kdekoliv. Jmenuje se Sofee a můžete ji konzumovat jen tak, míchat s horkou či studenou vodou, kombinovat s mlékem, tonikem či oblíbeným alkoholem. 25 ml Sofee odpovídá obsaženým množstvím kofeinu jednomu espressu. K přípravě nepotřebujete žádné přístroje a můžete si ji vzít s sebou třeba na výlet. Má příjemně plnou a sladkou chuť i vůni. Skladuje se v lednici, kde vydrží až tři měsíce, po otevření 10 dnů. Tuto sofistikovanou kávu můžete zakoupit například v Café Savoy, cukrárně Myšák nebo v Esce.

Novinky

Novinky na trhu: podzimní menu, limitovaná edice vodky i večeře od kosti

Cinzano slaví 260 let

K oslavě 260letého výročí pořádá Cinzano výstavu, která provede jeho bohatou historií. Již od roku 1757, kdy Cinzano vzniklo, je tento unikátní vermut součástí italské kultury. K příležitosti svého 260. výročí připravilo v místě svého původu, v Turíně, výstavu, která se nese v duchu oslav a připomíná hlavní milníky v historii Cinzana. Výstava bude probíhat od 5. října do 14. ledna v prestižním Museo Nazionale del Risorgimento Italiano. Vystavuje na ní i historické plakáty, které v průběhu let vytvářeli slavní umělci. Pokud se do Itálie zrovna nechystáte, vychutnejte si Cinzano třeba v pohodlí vašeho domova. Výborně chutná čisté, na ledu nebo v koktejlech.

Bezlepkové pečivo v Bageterii Boulevard

Trpíte nesnášenlivostí na lepek, eventuálně se mu z nějakého jiného důvodu stále nebo alespoň občas vyhýbáte? Pak jistě víte, jak je v tom případě obtížné dát si v rychlém občerstvení něco k jídlu. Až příště dostanete chuť na křupavou čerstvou nebo zapečenou bagetu, zamiřte rovnou do některé z poboček Bageterie Boulevard. Od 17. října tenhle řetězec restaurací s rychlým občerstvením zavádí bezlepkové bagety jako novinku. Vyzkoušet v bezlepkovém podání je možné téměř všechny typy baget a litovat rozhodně nebudete. Za zrodem bezlepkových baget stojí kromě oddělení vývoje produktů také zákazníci. Právě ti se dlouhodobě dožadovali bezlepkových variant svých oblíbených baget. „Pravda, trvalo nám to trochu déle, ale přes kvalitu a chuť u nás prostě vlak nejede. Dali jsme si záležet na výběru surovin, jejich optimálním poměru i na výrobě baget. Výsledek ale stojí za to. Málokterý celiak řekne o pečivu, že je skvělé. Nám se to při testovacím provozu, který probíhal na vybraných pobočkách, stávalo,“ řekl provozní ředitel Jiří Štěpánek.

Netradiční chutě pro milovníky tradic – Gourmet Berner

Bohatý výběr olejů a přirozeně kvašených octových specialit, marmelády, ovocné pomazánky a vinná želé v lahodných variacích chutí. Hořčice, sušené směsi na dip, pomazánky, pesta, koření, čaje, pralinky, čokoláda do mléka nebo frizzante a ovocné šťávy a stále se rozšiřující nabídka mezinárodních a středomořských specialit pro všechny labužníky a požitkáře. To je Gourmet Berner, německá značka, která vyrábí produkty vycházející z tradičních švábských receptů pomocí tradičních postupů a která má pro Čechy velmi zajímavé a atraktivní příchutě a ingredience. To vše je k dostání na Almara shopu.

Halloween v Marks & Spencer

Poslední říjnový den bude jako vždy patřit vyřezávaným dýním a strašidelným kostýmům. Slavit se totiž bude Halloween! Marks & Spencer při té příležitosti připravil limitovanou kolekci sladkých a slaných dobrot, které potěší všechny děsivé koledníky a halloweenské párty dotáhnou do posledního detailu. Stačí si vybrat z nabídky ovocných želé a slaných chipsů v hrůzostrašných tvarech a ochutnat třeba podivné žáby nebo děsivé pavouky. Užijte si hrůzný Halloween s M&S!

Připravila Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky produkty novinky na trhu tipy astronomie gastrotrh

Návrhy pro vás

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Předkrmy a chuťovky

Rychlá a snadná sýrová omáčka k nachos

Recepty

Kuřecí karbanátky s cuketou a parmazánem pečené v troubě

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Recepty

Bez masa: Květákové steaky zapečené s čedarem

Sladké

Plněné briošky z kynutého máslového těsta se skořicovou náplní


Přečtěte si také

Prostřeno!

Prostřeno: Smetanovo-čokoládová dobrota s malinami

Prostřeno!

Prostřeno: Italské ossobuco

Prostřeno!

Prostřeno: Krémová česneková polévka

Prostřeno!

Prostřeno: Slaninové rolky

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Soutěžící

Petra Kostková

Soutěže Prostřeno!

Soutěž Prostřeno! o pět balíčků produktů Idilia Foods (25. 9. - 28. 9. 2023)

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Domácí vaječné těstoviny – základní recept i ochucené varianty

Těstoviny

Skromně a chutně: Těstoviny cacio e pepe ricotta podle Pasta Queen

Přílohy

Gnocchi alla Sorrentina – domácí bramborové noky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou podle Pasta Queen

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Sladké

Plněné briošky z kynutého máslového těsta se skořicovou náplní

Sladké
10

Černá roláda s kakaem a čokoládou podle Cukrařinky

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Maso

Večeře z jednoho pekáče: Plněné kuřecí roládky pečené s batáty

Maso

Jíme zdravě s dětmi: Masová sekaná s cuketou, rýží a mrkví

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Home & Decor

Kvalitní kuchařský nůž vám usnadní přípravu pokrmů

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Nápoje

Tinto de Verano – španělský letní drink z červeného vína

Ryby a mořské plody

Fritované olihně se solí a pepřem v asijském stylu

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Ryby a mořské plody

Skromně a chutně: Bramborový koláč s uzenou makrelou

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Polévky

Dubáková polievka s osúchom aneb Polévka z hříbků s nákypem z brambor se zakysankou

Polévky

Dýňová polévka s pivem a sýrem – oblíbená klasika v novém kabátku

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Předkrmy a chuťovky

Rychlá a snadná sýrová omáčka k nachos

Předkrmy a chuťovky
6

Křupavé grissini tyčinky z kynutého těsta podle Pavla Berkyho

Recepty

Bez masa: Květákové steaky zapečené s čedarem

Recepty

Nakládaný houbařský hermelín à la kulajda

Vegetariánské

Křupavé tofu smažené na pánvi se sladkokyselou omáčkou v asijském stylu

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Zavařeniny

Zavařujeme: Švestkový džem s vůní perníčků

Saláty

Green Goddess aneb božský zelený dresink je jednoduchý a hodí se skoro na všechno

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Recepty

Utopencův salát se špekáčky a kysaným zelím

Drůbež

Šumavská pečená kachna s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíky

Maso

Vepřová líčka v krémové omáčce z lesních hříbků s domácími špeclemi s opečenou slaninou

Přílohy

Tak trochu jiné halušky s brynzou, slaninovým pyré, zeleninou a bramborovou slámou

prima-cnn-news

Přešlap Pavla pomůže Ficovi a naštve Slováky, kritizují prezidentovo vyjádření experti Jak to bude s daněním sbírky pro Martínka? Podle ředitele dárcovské platformy dostane všechno Česká vězení trápí nedostatek dozorců. Končí i z donucení, trestanci si dovolují stále víc

prima-zeny

Žiju se ženou, přiznala farářka Martina Viktorie Kopecká. Už nechce nic předstírat Honza Dědek vzpomíná na největší výzvu. V roli hosta ho Jan Kraus pořádně vyškolil Návštěvníci se musí protáhnout mezi nahými těly. Výstava kontroverzní umělkyně šokuje

prima-zoom

Jak Vikingové přišli o Anglii? Létající noční můra ponorek má torpéda i hlubinné bomby. Podívejte se na ni v akci Žralok dostal zálusk na lachtana. Podívejte se, kdo v napínavém souboji zvítězil

prima-fresh

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem Mixér: oslava sladkých makronek, famózní mušle nebo nová restaurace s italskou kuchyní

prima-cool

Co nabídne nový Harry Potter? Hra o Kazmův milion dolarů skončila. Známý český streamer tvrdí, že vyhrál Konec stávky? Hollywood se blíží k návratu do normálu, došlo k zásadnímu průlomu

playboy

Co vás čeká v říjnovém čísle časopisu Playboy? Playmate a pictorialy říjnového vydání Thermes Marins de Saint Malo: Trendy na TikToku se mění, touha po kvalitní péči zůstává

lajk

Kazma peníze těžce nemocnému chlapci zatím nedá. Existuje vůbec ten milion, ptají se lidé Něco jí našli v prsu. Týnuš Třešničková po popáleninách dál válčí s osudem Zpěvačka Tereza Kerndlová je těhotná, začali spekulovat její fanoušci

prima-living

Herečka Kaley Cuoco koupila sídlo v Los Angeles. V luxusním domě je kino i vinný sklípek Sklizeň vlašských ořechů je tady. Jak vlašáky správně skladovat, aby do Vánoc nezplesnivěly Co dělat, když pes kašle. Na vysoce nakažlivý psincový kašel platí i bazalka a heřmánek

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Filmy od Marvelu Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.