Marie „Locorory“

Marie (21) momentálně studuje distanční výukou maturitní obor – veřejnoprávní činnost. Jinak podniká.

Žije s přítelem u svého otce. Má hodně volného času – vstává a chodí spát, jak chce, a nic ji časově netlačí. Hraje hodně hry – to je její velká vášeň. Živí ji OnlyFans, tak ve volném čase fotí. Občas udělá cosplay na svou oblíbenou postavu, a pokud jí to finance dovolí, tak ráda chodí ven streamovat s přítelem. Do pořadu se přihlásila sama, protože chtěla vystoupit ze své komfortní zóny a zkusit něco nového.

Ráda by se také pomocí pořadu zviditelnila ve světě influencerů. Případná výhra by pro ni byla třešnička na dortu. Nemyslí si, že vyhraje. Pokud ano, tak by si přála plastiku nosu nebo prsou. Na dobu zábavy přijde její přítel udělat stand-up. Tato jídla si vybrala, protože jsou snadná a mohla by hosty příjemně překvapit. Názvy jsou jen tak, aby mělo menu jednu tematiku.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Ráda hraje počítačové hry, fotí a natáčí videa a občas něco namaluje a vytetuje.

Charakter:
Sama by o sobě řekla, že je milá, stydlivá, ale vše závisí na tom, jak se zrovna vyspí. Někdy dokáže být plná energie a velmi produktivní, a jindy zase jen leží v posteli. Má diagnostikovanou hraniční poruchu osobnosti, takže nálada u ní je jak na horské dráze.

Proč se přihlásila:
Do pořadu se přihlásila sama, protože chtěla vystoupit ze své komfortní zóny a zkusit něco nového. Ráda by se také pomocí pořadu zviditelnila ve světě influencerů. Případná výhra by pro ni byla třešnička na dortu.

Co od soutěže očekává:
Těší se na nové zážitky a ráda se i něčemu novému přiučí.

Co by udělala s výhrou:
Nemyslí si, že vyhraje. Pokud ano, tak by si přála plastiku nosu nebo prsou.

Vztah k vaření:
Vaří málo, ale když už, tak dobře. Začala vařit, až když poznala přítele, protože on byl líny si cokoli připravit. Jeho oblíbená je mléková polévka, takže tu vařila už mnohokrát a vždy si všichni pochutnávají.

Zajímavá historka z vaření:
Jednou vařila pro kamarády sýrovou omáčku a těstoviny. Kamarádi si objednali pizzu, a nikdo se jejího jídla nedotkl. Hrnec s těstovinami zůstal na balkoně a zapomněli na něj asi měsíc. Musela vyhodit celý hrnec a zápach byl po celém paneláku.

Co nejraději vaří:
Ráda připravuje mlékovou polévku, která je jednoduchá a chutná. Má ráda sýrovou omáčku, kterou dává do těstovin nebo k bramborám.

Co jí:
Má ráda sushi, pizzu, saláty a burgery.

Co nejí, co by nikdy neochutnala:
Nejí oříšky, papriky, koprovku a olivy.

Nejoblíbenější jídlo:
Nejraději má sushi.

Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší:
Při stolování nemá ráda, když musí sedět u stolu. Ráda jí u svého PC stolu a nedokáže jíst bez sledování videí.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Škola je k ničemu, lepší je podnikat.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty