Asijská fusion restaurace SaSaZu již řadu let láká své návštěvníky na originální recepty šéfkuchaře Andy Tana. Každý měsíc se v restauraci konají kurzy vaření pod jeho vedením, ve kterých samotný mistr odtajní některá ze svých tajemství, která dělají jeho pokrmy tak chutnými.
Darujte zážitek: Vaření pod vedením samotného mistra asijské kuchyně
Restaurace SaSaZu je alchymií chutí, barev, vášně a designu, které společně vytvářejí nezapomenutelný zážitek. Inspirace pochází z ulic jihovýchodní Asie, místního života, kultury a zvyků. Cenami ověnčená restaurace je založená na pěti technikách asijské kuchyně a vždy používá jen nejčerstvější ingredience.
Výběr z menu restaurace SaSaZu. Foto: archiv SaSaZu
Šéfkuchařem je rodilý Indonésan Andy Tan, který je považován za jednoho z nejvýznamnějších expertů na jihovýchodní kuchyni u nás. Restaurace nabízí i kurzy vaření pod jeho vedením, které jsou pořádány pravidelně jednou do měsíce. „Každý měsíc se na kurzy vaření velmi těším. Práce s lidmi je pro mě inspirací a baví mě, že trochu know-how můžu předat i dál,“ tvrdí Andy Tan.
V průběhu kurzu se připravuje tříchodové menu. Šéfkuchař odkryje pár ze svých tajemství, která dělají jídla tak chutnými. Hosté si společně připraví jednu rolku a dva sytější pokrmy, které pak společně poobědvají. Pomocný personál je k dispozici po celou dobu konání kurzu a všichni se snaží, aby každý účastník měl tu nejlepší péči. Součástí kurzu je i krátká ukázka práce za barem pod vedením zkušeného barmana. Společně namíchají jeden ze signature koktejlů.
Kurzy probíhají v hlavní části restaurace, takže návštěvníci si tak mohou užít příjemné prostředí designového a autentického interiéru. Na kurz je nutné se dopředu registrovat s platným voucherem, který je možné zakoupit jak v restauraci, tak na webových stránkách.
Interier restaurace SaSaZu. Foto: archiv SaSaZu
PR, (klam)