Již tuto neděli 18. 5. v 18:00 hodin přichází šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na televizní obrazovky s novou kulinářskou show Rozpal to, šéfe! Tentokrát ukáže, jak připravit lehkou, svěží, jednoduchou, a přitom skvělou kuchyni. A to vše venku, za každého počasí, na grilu!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich už v neděli rozpálí gril!
Nový pořad se liší od předchozích kulinářských sérií nepředstíranou jednoduchostí. Naopak společný má drive, energii a spád. V každém díle Rozpal to, šéfe! se těšte na kompletní menu.
Jaká je kuchyně Zdeňka Pohlreicha v této nové show? Jako vždy jsou základem kvalitní čerstvé suroviny, ideálně české. Zdeněk divákům radí, aby nezanedbali základ kuchařského úspěchu, protože: „Nejdůležitější je se dobře připravit!“
Nenechte si ujít další kulinářské čarování se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 18. 5. v 18:00 hodin na Primě.
Vše jednoduše
Naučte se rozhlížet kolem sebe. Zdeněk při vaření venku používá množství čerstvých bylinek. Jak říká: každé jídlo je potřeba odlehčit, dodat mu vzdušnosti, a tak pokud třeba připravujete fritované jižanské kuře, zkuste k němu přidat lístky bazalky.
Tyto recepty a řadu dalších zvládnete už brzy také. Stačí sledovat Rozpal to, šéfe!
Spojení chutí? Geniální!
Mistr kuchař v této televizní novince také vysvětluje, radí a velmi přirozeným způsobem odbourává mýty, které se často v gastronomii tradují, vede diváka k tomu, aby pochopil filozofii jeho kuchyně, která je o jednoduchosti, citu pro chuť, čistotě estetické i smyslové, a zejména o skvělém požitku z jídla.
Zdeněk je v novém pořadu prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká: „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!“
Prohlédněte si naše záběry z natáčení pořadu Rozpal to, šéfe!
(schneidy, kamera: jakunda)