Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Koko mezi rádiem a plotnou

Koko mezi rádiem a plotnou

Koko mezi rádiem a plotnou Zdroj: archiv Smart Press

  • Zavřít
Koko mezi rádiem a plotnou

Koko mezi rádiem a plotnou Zdroj: archiv Smart Press

Za přezdívkou Koko se skrývá všestranně nadaná Veronika Kokešová. Její foodblog vloni získal dvě ocenění a nedávno přišla na trh i Veroničina první kuchařka s jejími recepty, fotografiemi a obrázky.

Seznam.cz banner

Jako první mě napadá, kde jste přišla ke své přezdívce? Obvykle se jimi člověk moc nechlubí, vy tu svou musíte mít podle všeho ráda…

Koko vznikla v pražském radiu Expres FM, kde už 7 let pracuji. Náš programový ředitel mi takhle jednou nadepsal obálku s potvrzením k daňovému přiznání – aby nemusel psát celé „VeroniKA KOKEšová“, ze slabik ka-ko-ke najednou byla Koko. Celá přezdívka zněla Koko zez Plzně, vysílala jsem tak ranní vysílání celkem dlouho, měla jsem i po plzeňsku namluvené jingly a podobně. Ze začátku jsem z toho vůbec nebyla nadšená, ale chytlo se to tak rychle a mocně, že teď už si Veroniku bez Koko nedokážu představit.

Lze ještě odhalit, kam až sahají kořeny vašeho zájmu o vaření?

Zájem o dobré jídlo jsem měla odmalička. Byla jsem ochotná experimentovat a sníst všechno, co se nabízelo. Na dovolených jsem vždycky ochutnávala všemožné mořské plody, šneky, řasy... – zkrátka pokrmy, do kterých se ostatní obvykle moc nehrnou – a mám to tak dodnes. S touhle vášní začal zájem o vaření nabývat větších obrátek, protože jsem nechtěla být závislá pouze na restauracích. Vše se hodně rozvinulo během mých studií na Vysoké škole hotelové. Nejen že se prohlubovaly moje teoretické znalosti, ale vzhledem k tomu, že jsem najednou žila v Praze, daleko od domova, musela jsem se o vlastní teplou krmi začít starat sama. Někdy si říkám, že moje zvídavost a touha ochutnávat neskončí snad nikdy. Nedávno jsem například měla první gram bílého lanýže v životě. Je toho ještě tolik, co musím vyzkoušet!

Zkoušíte, experimentujete, ochutnáváte… Vzpomenete si na svůj první kuchařský výtvor?

Učila jsem se systémem pokus–omyl. Během toho jsem se snažila vyznat v pro mě tenkrát málo pochopitelných textech kuchařských knih a videí či pořadů o vaření, takže začátky byly střídavě k smíchu i k pláči, hlavně sladké pečení. Na to jsem nikdy nebyla, ani nemám sladké ráda. To je můj gastrohandicap dodnes. Abych se ale vrátila k vaší otázce, v prváku na vysoké jsem si často vařívala těstoviny Primavera – penne se smetanovou omáčkou, kuřecím masem a hráškem, zapečené se sýrem, takže ty by se daly považovat za takovou mojí gastro-premiéru… Žádná velká hitparáda to nebyla, nicméně někde se začít musí. Když o tom teď mluvím, napadá mě, že udělám Primavera Vol. 2, trochu je vylepším a dám na blog.

Čočková vyprošťovací polévka s norimberskou klobáskou
Recepty

Čočková vyprošťovací polévka s norimberskou klobáskou

129

Měla jste nějaký kuchařský vzor?

Vlastně ani ne. Myslím, že tohle v sobě mají spíš profesionální kuchaři, kteří vzhlížejí k pověstnému šéfkuchaři se dvěma řády zlaté vařečky a třemi michelinskými hvězdami. Já se přece jen pořád nacházím na té druhé straně barikády, jsem zástupcem hostů těchto restaurací a k tomu kuchařka pro domácí použití. Spíš vidím vzor v Jamiem Oliverovi, oceňuji zábavnost, lidskost, pěkné prostředí a poutavou kameru jeho kulinářských pořadů.

Už jste prozradila, že sladké ráda nemáte, na čem si naopak nejvíc pochutnáte?

Miluju ústřice rozeskládané na ledu, stačí mi jen citron a vidlička, abych se pak dostala do sedmého nebe. Kromě toho mám moc ráda také asijské pálivé polévky. Z českých luhů a hájů preferuji zvěřinu – tou jsem díky příteli, který loví, velmi dobře zásobovaná. Ale pokud mám prozradit něco, co jím opravdu často a s chutí, tak to je pořádná bramborová kaše.

Kolik času vám zabere příprava webu www.menudomu.cz?

Jedním slovem HODNĚ! Momentálně přibývají dva videorecepty týdně – videa totiž nejen vymýšlím a režíruji, ale i stříhám – a recepty k nim často rozepisuji. Navíc přidávám gastrozážitky z restaurací, starám se o facebookové stránky MENU domů, během toho zkouším na další natáčení, stále se snažím přinášet něco nového a navíc jsme nyní provedli redesign... Takže na všech frontách čelím novým výzvám (smích).

Jak jste vlastně na nápad psát blog přišla? Hodně lidí začne, ale pak to postupně vzdají, vy jste naopak vydržela, čím to?

Doménu blogu jsem zaregistrovala už v listopadu 2011, kdy se foodblogy teprve rozjížděly. Popravdě, inspiroval mě k tomu Cuketka. Moc se mi líbila možnost mít takové osobní dílo, do kterého vám nikdo nemluví, prostě si blog vytvarujete podle vlastních představ. Blogovala jsem v té době pro slevový portál, kde jsem pracovala jako testovačka slev. K tomu jsem se naučila stříhat i videa, což bylo v konkurzu na tohle zaměstnání snů podmínkou. Cesta k vlastnímu blogu a vlastním videím nebyla tedy tak dlouhá. Ze začátku, když blog četlo jen několik mých kamarádů (jestli vůbec), si člověk občas řekl, pro koho to vlastně píše, ale bylo mi jasné, že zpětná vazba nemůže přijít hned. Nakonec stačilo počkat pár měsíců, kdy si mých videí všiml šéfproducent z internetové televize Stream.cz a nabídl mi, že uděláme pravidelný pořad.

Ukázka z kuchařky Menu podle Koko

Od blogu pak vedla cesta k vaší první knize. Jaké jsou ohlasy?

Ta cesta začala přesně před třemi roky, kdy jsem měla jiné přání – mít úspěšný a čtený blog. Protože se mi to začalo plnit, mohla jsem začít snít o tištěné knize, hmotném díle, které by bylo stejně tak mé a stejně tak osobní, jako je blog. Přesně toho jsem se také držela, protože kuchařku Menu podle Koko jsem nejen napsala (a že se jedná o texty celkem obsáhlé, až blbuvzdorné), ale uvařila jsem všechna jídla doma a nafotila i všechny snímky na vlastních talířích. A protože nejsem profi fotografka a všechno to vzniklo na průměrné zrcadlovce nastavené na automat, rozhodla jsem se netrápit se s nasvěcováním a dekorováním, jemuž zdaleka nerozumím tak jako profesionálové, ale vše na stránce kolem talíře s jídlem si domalovat. To z knihy dělá něco opravdu originálního. Kuchařka je v této chvíli novorozenec, vyšla před několika týdny a zprávy od fanoušků jsou zatím velmi pozitivní. Na ohlasy širší veřejnosti si musím ještě chvilku počkat, ale doufám, že budou dobré.

Seznamte se s Koko

Veronika Koko Kokešová pochází z Plzně. Po osmiletém gymnáziu vystudovala obor Management hotelnictví, lázeňství a gastronomie na Vysoké škole hotelové v Praze. Již za dob studií nastoupila do oblíbeného pražského rádia Expres FM, kde pracuje dodnes. Její život nabral nový směr v roce 2012, kdy založila dnes slavný blog MENUdomu.cz, za nějž o rok později vyhrála titul Blogerka roku 2013 v kategorii FOOD. Koko můžete vidět i v jejích pořadech o vaření na internetové televizi Stream.cz. Aktuálně vydala v nakladatelství Smart Press kuchařskou knihu Menu podle Koko, která je plná skvělých, autorkou prověřených receptů, jejích vlastních ilustrací, postřehů, vychytávek, legrácek a taky videí (QR kódů), díky nimž můžete vařit s Koko tváří v tvář!

Koko & ocenění

Křišťálová Lupa 2014 – 1. místo One (wo)man show

Křišťálová Lupa 2014 – 2. místo Zájmové weby

Blogerka roku 2014 – kategorie FOOD

Blogerka roku 2013 – kategorie FOOD

Foodblog roku 2013 – absolutní vítěžka

Autor: Eva Karlasová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky kniha restaurace těstoviny mořské plody recept rozhlas blog pokrm Veronika Kokešová penne

Návrhy pro vás

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou Sladké

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro


Přečtěte si také

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Novinky
Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Sladké
Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Jste proruská sebranka, rozohnila se Nerudová. Šílená úroveň, reagoval David z SPD Vzpoura na škole v Hnojníku pokračuje. Tragédie, diletant, kritizují rodiče ředitele Haas: Ukrajinského obrněného ježka potřebujeme. Pomůžeme skrze EU, věří Pražák

prima-zeny

Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška Ivan Trojan o sobě často pochybuje: Nemám sebedůvěru, přiznal Nic nejde lusknutím prstů. Vojta Kotek otočil život celé rodiny naruby a nelituje

prima-zoom

Poklad v hodnotě 350 miliard korun Masový vrah zabil v Sovětském svazu 113 dětí a mladých žen. Hororové činy bývalého policisty řešil tým 600 lidí Římští důstojníci milovali své makaky a honosně je pohřbívali. Bohužel je zároveň nevědomky zabíjeli

prima-fresh

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

prima-cool

První trailer nové sci-fi od Spielberga První trailer Spider-Mana 4 s Punisherem a Hulkem unikl na internet. Má ale příšernou kvalitu Dejte si pozor na falešný trailer Avengers 5. Stvořila ho umělá inteligence

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

I v zimě rostou! Nasbírejte si pomrazky, překvapivě dobré houby Staročeské Vánoce: Jak naši předkové slavili Štědrý den? Perníčky na poslední chvíli? Recept na hned měkké vánoční cukroví

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.