Prostřeno: Slepice s červeným olejem a hořčicí

Když dostaneš do huby

Moje hodnocení
73x

Papriku tentokrát nechejte ve skříňce a připravte si slípku jinak.

1 porce
120 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Do hrnce dejte vodu, víno, zázvor, cibuli, česnek, sůl a lžíci světlé sojové omáčky.
  2. Přiveďte k varu, vložte prsíčka, stáhněte z ohně a nechte prsa 30 minut „táhnout“.
  3. Hořčici smíchejte s olejem, sójovou omáčkou, česnekem, cukrem, octem a vínem.
  4. Vařené maso nakrájejte na tenké nudličky a smíchejte s omáčkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty