Prostřeno: Pivovarský guláš s křenem

Odjezd bez loučení

Moje hodnocení
30x

Pivovarský guláš musí mít říz, a to Božka od Slepičků dobře ví. Jak ho zajistit? No přece křenem!

1 porce
120 minut

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a nasolte. Cibuli osmažte na sádle dozlatova, přidejte kmín, česnek, protlak, papriku sladkou i pálivou a maso.
  2. Zarestujte, zalijte vývarem a duste pod pokličkou skoro do měkka. Starý chléb nastrouhejte a namočte do piva.
  3. Touto směsí guláš zahustěte a provařte. Dochuťte majoránkou a chilli.
  4. Podáváme posypaný čerstvě nastrouhaným křenem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty