Prostřeno: Pečená husí játra s liškami

Rorejsova milenka

Moje hodnocení
86x

Lišky a husí játra, to je přímo královská kombinace. Sice netradiční, ale určitě vám zachutná.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Játra osolte, opepřete a zprudka opečte na oleji. Lišky orestujte na másle, osolte, opepřete, zakápněte citrónovou šťávou a přidejte nasekanou petržel.
  2. Do misky dejte potravinářskou fólii, vytřete máslem, rozklepněte do ní vejce, osolte, opepřete, fólii zavažte a vejce vařte ve vodě 4 minuty.
  3. Dochuťte bylinkovým olejem a dozdobte jedlými bylinkami.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty