Prostřeno: Pečená husí játra s liškami
Lišky a husí játra, to je přímo královská kombinace. Sice netradiční, ale určitě vám zachutná.
Postup přípravy
- Játra osolte, opepřete a zprudka opečte na oleji. Lišky orestujte na másle, osolte, opepřete, zakápněte citrónovou šťávou a přidejte nasekanou petržel.
- Do misky dejte potravinářskou fólii, vytřete máslem, rozklepněte do ní vejce, osolte, opepřete, fólii zavažte a vejce vařte ve vodě 4 minuty.
- Dochuťte bylinkovým olejem a dozdobte jedlými bylinkami.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící