Prostřeno: Králičí hřbet s kapustou

Do blázince!

Moje hodnocení
109x

Už víte, co budete připravovat v neděli k obědu? Co takhle tento luxusní králík s kapustou?

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Z králičího ořezu a smetany umixujte fáš.
  2. Osolte, opepřete, přidejte tymián a játra naložená v portském. Hřbety rozložte na alobal, osolte, opepřete, potřete fáší, poklaďte plátky slaniny, přidejte další vrstvu fáše, poklaďte listy oblanšírované kapusty, opět je potřete fáší a zaviňte do fólie.
  3. Dejte do trouby na 120 C asi na 25 minut. Rozbalte a opečte zprudka na másle na pánvi. Nakrájejte a podávejte se špeclemi s hříbky.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty