Suroviny
- krevety 200 g
- koriandr 1 svazek
- česnek 1–2 stroužky
- zázvor
- mango 1 ks
- chilli papričky 2 ks
- tortilla 2 ks
- limetka 2 ks
- olivový olej
Připravte si krevetové tacos podle videoreceptu:
Další videorecepty z edice Prima FRESH najdete na Primě PLAY.
Postup přípravy
- Nasekejte chilli, česnek, koriandr a smíchejte v jedné misce s oloupanými krevatami. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem. Důkladně promíchejte a nechte krevety marinovat cca 30 minut.
- Mezitím si připravte salsu. Nakrájejte jarní cibulku, mango a česnek. Opět dochuťte limetkovou šťávou, solí, pepřem a olivovým olejem. Důkladně promíchejte.
- Na pánvi rozehřejte olivový olej a krevety restujte cca 3 minuty. Kukuřičné tortilly opečte nasucho ve vedlejší pánvi.
- Krevety servírujte v kukuřičných tortilách společně s mangovou salsou.
Inspirujte se i dalšími recepty z krevet:
Uložit